Tjenester

Har du behov for å leie et podkaststudio, eller kanskje dere trenger hjelp til redigering og hosting av podkasten? Hos Gjenklang hjelper vi deg med det du har behov for – slik at podkasten din blir tilgjengelig og lyttbar for publikum. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og produksjon etter ditt behov.

Hvordan lager vi en branded podkast?

Sannheten er at det å lage en branded podkast, er ganske likt som å lage en hvilken-som-helst annen podkast.

Det er fire hovedelementer og prosesser du må tenke på:

  • Kom opp med en idé, et format og en liste med temaer for episodene.
  • Invester i kvalitetsutstyr og redigerings-software – eller lei lydstudio og en produsent hos oss. Vi har produsenter som redigerer for dere.
  • Bestem dere for en hosting-plattform.
  • Lag en markedsplan for podkasten slik at målgruppen får høre om den – og start å bygg et podkast-univers!

Se og les mer om alle våre tjenester under, eller ta kontakt for en hyggelig prat og et skreddersydd tilbud.

Studio
God lyd er viktig for at budskapet ditt skal nå frem til mottaker. Vi har både profesjonelle lydstudioer og mobile- og webbaserte løsninger som sikrer at podkasten din får høy lydkvalitet.
Programleder
En god programleder sørger for at gjestene får fortalt de gode historiene. Vi har erfarne programledere som passer på at gjestene er komfortable og at podkastens «røde tråd» følges.
Idé og format
Vi tilbyr både workshops og fullstendig konseptutvikling – for å finne det format som passer til din bedrift og merkevare.
Distribusjon
Vi hjelper deg med å distribuere podkasten din ut på samtlige plattformer. Om podkasten din skal være tilgjengelig for kun målgruppen din – har vi tekniske løsninger som gjør at du kan være helt trygg på at ingen uvedkommende har tilgang til podkasten.

 

Studioleie

Vi tilbyr studioleie i Oslo sentrum, Stavanger og Ålesund, og har partnere i Bergen og Trondheim.  Studioene er lydisolerte, og er utstyrt med teknisk utstyr som gir podkasten kvalitetslyd.

Studioene kan bookes og leies på timesbasis, med eller uten tekniker/produsent.

Ønsker dere å spille inn episoder utenfor våre studioer eller på location? Vi har mobile podkaststudioer som kan leies på forespørsel.

Vi hjelper dere med å koble opp studioene slik at dere kan intervjue gjester som befinner seg i andre deler av landet, eller i utlandet. Løsningen krever at gjest/deltager som skal delta via web-studio har hodetelefoner med god mikrofon.

 

Produsent og lydtekniker

Dyktige produsenter med lang erfaring som både radio- og podkastproduksjon kan bookes til studio og/eller til klipp og redigering.

Ønsker du en produsent som både bidrar med studioteknikk, og til klipp og redigering, får du en fast produsent som følger podkasten og hele produksjonen.

Noen av våre produsenter har også programleder-erfaring og kan bistå som programleder i podkasten eller som veileder ved behov.

 

Programleder

En programleder skal få gjestene til å yte sitt beste og samtidig påse at podkastens «røde tråd» følges. Noen ønsker å være programleder selv, mens andre ønsker en profesjonell programleder til å lede podkasten. Hos Gjenklang kan dere velge mellom en rekke erfarne proglamledere, både kjente og ukjente profiler, eller dere kan få hjelp og gode råd til hvordan dere kan lede podkasten selv.

For bedrifter og oppdragsgivere som ønsker at podkasten skal ledes av en kjent profil, hjelper vi dere med å finne en programleder som passer for deres merkevare og det innholdet dere skal presentere i podkasten.

Ønsker dere å lede podkasten selv, kan våre programledere og produsenter veilede og bistå etter hva dere har av behov for, tilpasset den erfaringen dere innehar.

 

Klipp og redigering

Vi har kunder og oppdragsgivere som ønsker bistand med  klipp og redigering av podkasten. Noen leier studio hos oss, mens andre spiller inn podkasten selv med eget utstyr og vi bistår med redigering og annet etterarbeid.

Våre produsenter kan bookes på timesbasis, på prosjekt eller som din faste klipper.

 

Konsept- og idéutvikling

«Vi må ha en egen podkast! Hvordan går vi frem?»

Vi har kreative ledere, produsenter og prosjektledere som sammen med dere kan gjøre podkast-ideen til en ferdig produsert podkast, som målgruppen din vil høre på.

Vi tilbyr workshops i forkant av produksjonsstart. Her bistår vi med alt fra episodestruktur, planlegging av innholdsstrategi, tema, gjesteliste og format. Vi har også manusforfattere og tilbyr regi for din podkast.

Vi skreddersyr løsninger etter deres behov, slik at ideen blir til podkasten dere ønsker. Vi hjelper dere med blant annet:

  • Workshop
  • Episodestruktur
  • Manus
  • Innholdsstrategi
  • Valg av format
  • Regi

 

Musikk og jingler

Musikk, jingler og andre lydelementer gjør at podkasten din skaper enda sterkere bilder i hodet til lytterne og forsterker identiteten til avsender. Vi hjelper dere med komplette lydpakker – og skaper et lydbilde som blir en signatur for podkasten deres.

 

Design og cover

Podkastens tittel og cover er lytterens første møte med podkasten. Dette bør derfor være gjennomtenkt og speile innholdet lytteren kan forvente å høre.

Sammen med våre designere skaper vi coveret som passer både podkasten og merkevaren deres.

 

Hosting og distribusjon

«Hvor og hvordan kan man høre på podkasten vår?»

Når podkasten er ferdig produsert og godkjent hjelper vi dere med å distribuere den i alle kanaler, der man lytter på podkast. Vi laster podkasten opp i det vi kaller et podkast-hotell.

Her vil så episodene bli distribuert ut på alle tilgjengelige podkast-plattformer slik som Spotify, Apple, SoundCloud, Google Play, og mange flere.

Skal dere lage en podkast for ansatte eller til en spesiell målgruppe, har vi løsninger som gjør at kun inviterte personer kan høre på podkasten. Lytteren kan selv velge hvor han vil lytte til podkasten, altså på den podkast-plattformen han vanligvis hører på podkast.

 

Prosjektleder

Vi har prosjektledere som påser at podkasten din holder høy kvalitet og at alle prosesser gjennomføres etter planen.

 

Kreativ leder

Vår kreative leder kan bookes til workshops og innholdsmøter. Sammen finner vi ideen som gjør din podkast unik!

 

Vil du vite mer eller ønsker du å booke studio? Ta kontakt med oss på hei@gjenklangstudio.no

 

Eller skriv til oss her: