Mobilt studio

I følge Podrapporten 2024 er god lyd, tilgjengelighet og gratis de tre viktigste faktorene for en podkastlytter. Vi vet at mange kunder ikke har tid til å reise til et lydstudio, og gjerne vil spille inn podkasten på kontoret. Resultatet blir da ofte dårlig lyd og et noe uprofesjonelt produkt.

Gjenklang er lidenskapelig opptatt av podkast og ikke minst god lyd og åpner derfor opp muligheten for at vi kan komme til deg.

Vi sender en produsent med et mobilt Nomono-studio som hjelper dere å spille inn én eller flere episoder på kontoret. Inkludert i pakken er redigering og publisering. Om ønskelig kan episoden også filmes til bruk på Youtube eller i reklamesammenheng.

Alt du trenger å gjøre er å stille med gjester og et møterom. 

Denne tjenesten kan også benyttes som live podkast. Skal du arrangere et seminar eller foredrag og ønsker at flere skal få oppleve eventet? Del det som en podkast i etterkant! Podkast er en kostnadseffektiv måte å forlenge levetiden på et event.

Vårt mobilestudio kan også brukes ute i naturen, som på bildet over, eller på en bråkete byggeplass. Studioet er optimalisert for å fungere i omgivelser hvor man ikke skulle tro at det går an å spille inn en podkast!

Podkastpakken inneholder: Podkast- og videopakken inneholder
Produsent Produsent
Innspilling med Nomonostudio Innspilling med Nomonostudio
Redigering Redigering
Publisering Publisering
Filming

 

Vårt mobile studio er også godt egnet for video da du ikke trenger store headset og mikrofoner. Det eneste som blir synlig på filmen er de to små grå mikrofonene som enkelt klipses på skjorten, som du ser på bildet over.

Ta kontakt for en uforpliktende podprat.