Hei Janne og gratulerer med ny podkast. Foruten om Milespodden, hvilke podkaster hører du på

Tusen takk! Skikkelig gøy å være i gang med dette prosjektet!

Jeg er opptatt av helsebringende tiltak – for både kropp og topp og nettopp derfor er jeg fast lytter av disse podcastene: Leger om livet, Hjernesterk  og Podcasten Uteliv. 

Jeg vil også løfte frem «Kommunikasjonspodden» i regi av Kommunikasjonsforeningen. Anser dette som en god verktøykasse for oss som jobber med markedskommunikasjon. Inspirerende og kunnskapsrike gjester.

Janne Syversen, CMO i Miles.

Hva er Miles og hva er din rolle der? 

Miles er et verdibasert IT-konsulentselskap med ca 240 ansatte fordelt på 6 lokasjoner i Norge og 2 lokasjoner i Litauen. Gjennom vårt heleide søsterselskap Komponent tilbyr vi også leveransemodellen Team as a Service for prosjekter og produktutvikling. Selskapet ble etablert i 2005 og kjernekompetansen vår ligger i systemutvikling og arkitektur, og i tillegg har vi mange års erfaring med IT sikkerhet, UX, prosjektledelse, testledelse og smidig coaching. Jeg er ansvarlig for marked og kommunikasjon i Miles, og er kanskje den eneste med tittelen markedstjener i Norge? Tilsvarer CMO i de fleste andre selskaper. Titlene vi har i Miles er knyttet opp mot vår ledelsesfilosofi som heter Servant Leadership – altså tjenende ledelse.

Hvorfor lager Miles podkast? 

Vi har lyst til å teste om podcast kan være et godt virkemiddel for oss. Dette vil da være ett av flere virkemidler i arbeidet med å bygge merkevaren vår. Podcast er et kraftig medium og vi har muligheten til å treffe målgruppen vår når de selv er i modus for vårt budskap. Vi er et relativt stort IT-konsulentselskap og leverer tjenester innenfor en rekke kompetanseområder. Mange omtaler oss som annerledes og nettopp denne annerledesheten har vi muligheten til å løfte frem her.

Miles på besøk i Torggata 2.

Les om andre kunder som lager podkast hos Gjenklang her

 

Employer Branding er et begrep som trender i Branded Podkast-verden. Hvorfor er podkast bra som et Employer Branding verktøy for Miles?

Vi er i et marked preget av sterk konkurranse og kampen om konsulenter er tøffere enn noen gang. Vi må derfor synliggjøre oss på ulike arenaer der vi har muligheten til å fortelle om hvem vi er, hvordan vi jobber og ikke minst hva vi kan tilby. I Miles har vi en unik kultur og vi har mange gode ambassadører. De beste historiene får man fra de ansatte selv der de kan fortelle om fagområdene sine, prosjektene de jobber i og hvordan de opplever å være en del av Miles-flokken. MilesPodden kan gi et glimt inn i organisasjonen vår. Vi ønsker å være transparente og autentiske. Så langt er tilbakemeldingene fra ansatte positive. Jeg håper også at denne podcasten kan bidra til økt stolthetsfølelse og engasjement.

Hvorfor valgte du Gjenklang som samarbeidspartner? 

Når vi skulle etablere vår egen podcast, ønsket vi å gjøre det skikkelig. Vi ønsket å finne en totalleverandør som også hadde en tilstedeværelse på samtlige av våre lokasjoner. Det er både enkelt og betryggende for oss å møte opp i et studio med egen produsent som sørger for at alt foregår knirkefritt. Gjenklang sørger for alt fra innspilling til publisering og ikke minst forvaltning av rettigheter. Vi er veldig fornøyde med dette samarbeidet.

Har du lyst å lage podkast? Les mer om våre tjenester her.